САЩ са отказали предложението на руските представители за съвместна разработка на ваксина

...
САЩ са отказали предложението на руските представители за съвместна разработка на ваксина
Коментари Харесай

САЩ отказали на Русия обща ваксина за ковид

САЩ са отказали предложението на съветските представители за взаимна разработка на ваксина против ковид, предават международните организации.

Пред CNN в Москва отводът е пояснен с общото положение на руско-американските връзки. " Има съмнение сред двете страни. И ние считаме, че това изяснява нежеланието на американците да одобряват съветски технологии  ", споделя източник пред малкия екран.

От своя страна, събеседниците на CNN в американската администрация изясняват отхвърли за сътрудничество с Москва с обстоятелството, че те просто не имат вяра в успеваемостта на съветската ваксина и я считат за незадоволително изпитана. Събеседникът на телевизионната компания сочи, че съгласно неговите данни имунизацията е тествана от дребен брой доброволци и затова е невероятно да се каже до каква степен ефикасна ще бъде тя след началото на всеобщите имунизации. Бившият чиновник на администрацията на Вашингтон съобщи пред CNN, че нито Съединени американски щати, нито Световната здравна организация  вземат на съществено съветската ваксина, защото тя не е минала всички нужни стъпки за тестване. Той изясни регистрацията на имунизацията в Русия с желанието за понижаване на публичния напън върху управляващите на фона на огромен брой случаи. Позицията на президента Доналд Тръмп във Вашингтон не се оповестява. Прессекретарят на Белия дом Кейли Макенени съобщи, че в четвъртък президентът е бил осведомен за развиването на Русия, написа " Блиц ".

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР